A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Миколу Мотруніча провели у останній земний шлях

Дата: 23.05.2023 08:55
Кількість переглядів: 134

 

 

 

22 травня 2023 року Березнівщина провела у останній земний шлях нашого захисника Миколу Мотруніча, 1993 року народження родом з села Зірне.

Молодший сержант, командир відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону перебував у лавах ЗСУ з серпня 2022 року. Микола боронив Україну на Херсонщині та на Бахмутському напрямку, де і отримав поранення. Попри зусилля лікарів, Микола помер 20 травня.

Лише позавчора, молодий воїн разом з рідними та друзями міг би відзначити свій тридцятирічний ювілей. Не судилося. Війна з московськими нелюдами забрала у рідних сина та брата, у коханої дружини – чоловіка, у шестирічного сина – татка.

Військове поховання Миколи Мотруніча відбулося у селі Зірне. Родина, друзі, односельчани, військові, усі хто Миколу поважав і любив провели його від батьківського будинку у останній земний шлях під жалобні мелодії духового оркестру. Дорога процесії була встелена живими квітами та рясно полита сльозами скорботи…

Після заупокійної служби, яка відбулася у Свято-Пантелеймонівській церкві села, під залпи військового салюту, поліська земля прийняла у свої обійми тіло українського захисника Миколи Мотруніча, якого поховали на місцевому кладовищі поруч з односельчанами - воїнами, які віддали своє життя за світле майбутнє України.

Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа Миколи знайде вічний спокій, а ми завжди пам’ятатимо  наших захисників, які доєдналися до лав Небесного війська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь