Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 28.09.2023 14:00
Кількість переглядів: 276

 

 

З нагоди професійного свята — Дня працівників освіти, у Березнівській міській раді сьогодні, 28 вересня 2023 року відбулись урочистості.

Зі словами привітання до учасників звернулися Березнівський міський голова Руслан Пилипчук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету міської ради Богдан Дроженець, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Анатолій Гудько, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників  міської ради Людмила Швед.

В урочистостях також взяли участь: голова постійної комісії з гуманітарних питань Березнівської міської ради Лариса Гурінчук, працівники відділу освіти, молоді та спорту, Центру професійного розвитку педагогічних працівників, директори закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, директори інклюзивно-ресурсних центрів, педагогічні та інші працівники освітньої галузі Березнівської територіальної громади.

      За значні досягнення в реалізації державної політики в галузі національної освіти, навчанні та вихованні здобувачів освіти, сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти Березнівщини та з нагоди професійного свята кращі освітяни були нагороджені Почесними грамотами Березнівської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту, Грамотою Центру професійного розвитку педагогічних працівників



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь