Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівська громада взяла участь у форумі «Психосоціальна підтримка в Україні»

Дата: 26.10.2023 16:31
Кількість переглядів: 202

 

 

25 жовтня 2023 року Березнівський міський голова Руслан Пилипчук та директор міського центру соціальних служб Галина Беженар взяли участь у форумі «Психосоціальна підтримка в Україні» за результатами практичного втілення пілотного проекту PRO_MentalHealth в Рівненській області.

Завданням заходу було згуртувати довкола проблематики збереження ментального здоров’я, визначення потреб у психопідтримці осіб, які відчули на собі негативні наслідки війни та спільного вектору дій щодо їх забезпечення. Для учасників презентовано пілотну модель створення психосоціальних послуг у Рівненській області та обговорено законодавче підґрунті для забезпечення її інституційної стійкості, а також можливостей для громад самостійно впроваджувати модель PRO_MentalHealth.

За результатами спільної роботи ухвалено Резолюцію учасників форуму «Психосоціальна підтримка в Україні 2023: практичне втілення моделі PRO_MentalHealth на прикладі громад Рівненщини».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь