Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівська міська рада у складі громад-переможців конкурсного відбору за проєктом «Активна молодь – сильна громада»

Дата: 07.03.2024 09:46
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Загалом було відібрано 30 громад з трьох областей України на участь у проєкті «Активна молодь – сильна громада», який реалізує ГО Центр Політичних Студій за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

‼️Метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у громадах-партнерках, підвищення рівня практичних знань і навичок членів цих молодіжних рад для ефективної і впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень.

📝У межах проєктної діяльності буде створено молодіжні ради в громадах, де їх ще немає, а чинні ради будуть відновлені та стануть більш активними, впливовими та ефективними. Також будуть докладені зусилля для популяризації та підтримки молодіжних рад серед зацікавлених сторін місцевого самоврядування і місцевих жителів у громадах-партнерках.

⏰Проєкт триватиме до кінця 2024 року.

На учасників чекає «Школа Молодіжної ради», котра передбачає чотири навчальні одноденні модулі, а ще багато цікавих нетворкінгових активностей, робота з експертами та фінальний форум, де всі матимуть змогу поділитися досягненнями.

💎Незабаром відбудуться презентації-знайомства у кожній громаді та організатори оголосять про старт реєстрації учасників до Школи молодіжних рад.

Проєкт «Активна молодь – сильна громада» став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь