A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській громаді попрощалися із Захисником України Федором Головиним

Дата: 04.04.2024 14:51
Кількість переглядів: 111

 

 

Сьогодні, 04 квітня 2024 року, Березнівська громада з глибоким сумом та жалем провела у останній земний шлях свого Героя, Захисника України – Головина Федора Миколайовича.

Федір народився 07 лютого 1973 року  у селі Бистричі тоді ще Березнівського району. У сім’ї виховувалось 4 дітей, усі хлопці. Росли здоровими, працьовитими, дружними. Разом доглядали господарство, вчили уроки, разом і бешкетували. Федір любив математику, спорт і автомобілі, мав багато друзів. Після закінчення Бистрицької школи у 1990 році вступив до Корецької автошколи,  де здобув кваліфікацію водія категорії В і С. Потім була військова служба, робота, одруження - звичайне життя. Війна перекреслила мирні плани. Федір із жовтня 2023 року - старший водій-телефоніст стрілецької роти, мужньо боронив країну на Донецькому напрямку. 

02 квітня 2024 року ворожа куля обірвала життя солдата.

Вчора Герой повернувся додому на щиті… Сльози матері... Невимовна туга... І серце, що розривається від болю... Уже третього сина оплакує мати... Так чекала звісточки від Федора. А він Героєм злетів на небеса до своїх братів.

Військове поховання українського воїна відбулося сьогодні. До  його рідного будинку в селі Бистричі прийшли родичі, сусіди, односельчани, представники Березнівської міської ради, друзі. Вони висловили щирі співчуття рідним Захисника та квітами вшанували пам’ять загиблого.

Заупокійну службу провели у Свято-Миколаївському храмі села Бистричі. Поховання відбулося на місцевому кладовищі поруч із загиблими захисниками односельчанами. Під виконання Державного Гімну України та військового салюту завершився земний шлях Головина Федора Миколайовича.

Схиляємо голови у скорботі разом з мамою нашого Захисника Ганною Петрівною, братом Анатолієм, племінниками Аліною та Романом, який в даний час боронить на передовій рідну Україну.

Нехай світлий спомин про українського воїна Федора Головина назавжди залишиться у нашій пам’яті та спогадах.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь