Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

ЦНАП в черговий раз надав адміністративні послуги поза межами Центру

Дата: 26.07.2024 11:47
Кількість переглядів: 85

 

24 липня Центр надання адміністративних послуг Березнівської міської ради надав адміністративну послугу поза межами Центру на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора ЦНАП із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс». Виїзд був здійснений у місто Рівне для надання адміністративної послуги жителю громади, що за станом здоров’я не здатен самостійно пересуватись. Попередньо до ЦНАП звернулись із заявою родичі жителя Березнівської територіальної громади щодо необхідності в отриманні консультації та наданні адміністративної послуги з реєстрації місця проживання.

Працівники ЦНАП здійснили виїзд за вказаною у заяві адресою, а саме у Рівненську обласну клінічну лікарню та адміністратор ЦНАП надав адміністративну послугу відповідно до затвердженого Порядку надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора ЦНАП із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс».

Також 05 липня та 16 липня поза межами ЦНАП для жителів Березнівської територіальної громади віком 97 років та особі з інвалідністю 1 групи надавались адміністративні послуги щодо реєстрації місця проживання із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс».

Наявність мобільного кейсу у ЦНАП є важливим кроком у напрямку забезпечення доступності та зручності адміністративних послуг для всіх громадян, особливо тих, хто найбільше потребує додаткової підтримки та допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь